Frisörerna

 

Daniel
Daniel

Är en målmedveten frisör som varit länge i branschen. Har mycket att lära många andra frisörer när det gäller klipp och färg; en expert! Delägare i Stockholm Hår och salongens barberare.
Socialt kompetent tvåbarnspappa som även avslöjat stort kunnande när det gäller att renovera frisörsalonger! Daniel kör moped och umgås helst med sina döttrar.
Kontakta Daniel: 070-789 21 88 @skaggbystockholmhar @stockholmhar E-mail: info@stockholmhar.se

 

Maria

Maria

Är delägare i Stockholm Hår. Tekniskt driven frisör och inspirerande motor i gänget. Den absoluta specialiteten är färg, det finns nästan ingen färgfråga hon inte kan svara på. Maria är född nyfiken och vill ständigt lära sig mer, hon går på alla visningar och hårmodeshower hon kan. På fritiden rider hon så mycket hon hinner, hästar är favoritdjuret nummer ett!
Kontakta Maria: 070-886 46 68 @stockholmhar

Sandra


Sandra

( Mammaledig men jobbar Fredagar )
Föddes med penseln i handen och har sitt yrke som livsstil. Utbildad hos Björn Axén Academy och är galen i sina folieslingor (det finns dom som säger att hon sover med sina kära folieslingor!) Sandra älskar färg och har utbildat sig till Wella Master Color Expert. Färg är något som ligger Sandra mycket varmt om hjärtat. Uppsättningar är något hon även där gör i sömnen.
Kontakta Sandra: 070-424 40 02
Instagram: @sandrasande @stockholmhar


Nicolina
Nicolina

 

är en utav våra entusiastiska frisörer där yrket är en livsstil. Galen i färg, galen i sitt yrke. Nu på senare tid har hon även utvecklat en kärlek för löshår; Hairtalk! Gick ut frisörgymnasiet som bästa elev med ett stipendium från Wella. Nicolina drömmer i färg och form och vaknar upp till att göra drömmarna verkliga.
Kontakta Nicolina: 073-703 34 41
Instagram: @stockholmharnicolina @stockholmhar

Linnea

Linnéa

Är våran  kreativa och utbildade frisör på Stockholm Hår, direkt influgen från Bermuda. Nåja, inte riktigt. Men nästan då hon arbetat som hårstylist där under en tid. Uppvuxen i Norrtälje där hon arbetat på salong, vidare mot Vaxholm och slutligen Stockholm där hon jobbar och bor tillsammans med pojkvän. Däremellan har hon bland annat hunnit arbeta som färgtekniker, assisterat på visningar och kurser. Hon har ett brinnande intresse för sitt yrke och utför alltid jobbet med stor passion!
Kontakta Linnéa: 070-306 83 79
Instagram: @hairinspolinnea @stockholmhar

Ellinor

Ellinor är det nya, unga stjärnskottet på Stockholm Hår! Vi såg tidigt hennes begåvning då hon praktiserade på salongen 2013. Nu är hon ett starkt kort i teamet som juniorstylist under utveckling, men vi betraktar henne redan som en fulländad frisör. Ellinor har alltid ett expertråd i rockärmen och är villig att dela med sig av sina kunskaper. Hon är lika dedikerad på fritiden: Hård, målmedveten styrketräning har gjort henne stark som en björn.

Kontakta Ellinor: 08-752 91 80
Instagram:  @stockholmhar

Victoria

Victoria kan enkelt beskrivas med orden ’nyfikenhet’ och ’mångsidighet’: Hon är inte enbart en utmärkt Björn Axén-utbildad frisör, hon har varierat frisöryrket med jobb som hårstylist. Inte nog med det; Victoria är även tokig i flätor och hoppar ibland in på en flätbar och jobbar några timmar. Målsättning i framtiden är att även bli barberare!

Hennes intresse för det nya avspeglar sig även i hennes sociala liv. Victoria älskar att hitta på nya, spontana aktiviteter med sina vänner.

Kontakta:Victoria: 08-752 91 80
Instagram:  @stockholmhar