Frisörerna

IMG_5773Daniel

Är en målmedveten frisör som varit länge i branschen. Har mycket att lära många andra frisörer när det gäller klipp och färg; en expert! Delägare i Stockholm Hår och salongens barberare.
Socialt kompetent tvåbarnspappa som även avslöjat stort kunnande när det gäller att renovera frisörsalonger! Daniel kör moped och umgås helst med sina döttrar.

 

Kontakta Daniel: 070-789 21 88 @skaggbystockholmhar @stockholmhar E-mail: info@stockholmhar.se


IMG_5739

Maria
Är delägare i Stockholm Hår. Tekniskt driven frisör och inspirerande motor i gänget. Den absoluta specialiteten är färg, det finns nästan ingen färgfråga hon inte kan svara på. Maria är född nyfiken och vill ständigt lära sig mer, hon går på alla visningar och hårmodeshower hon kan. På fritiden rider hon så mycket hon hinner, hästar är favoritdjuret nummer ett!
Kontakta Maria: 070-886 46 68 @stockholmhar


 IMG_5714
Sandra

Föddes med penseln i handen och har sitt yrke som livsstil. Utbildad hos Björn Axén Academy och är galen i sina folieslingor (det finns dom som säger att hon sover med sina kära folieslingor!) Sandra älskar färg och har utbildat sig till Wella Master Color Expert. Färg är något som ligger Sandra mycket varmt om hjärtat. Uppsättningar är något hon även där gör i sömnen.
Kontakta Sandra: 070-424 40 02
Instagram: @sandrasande @stockholmhar


 
IMG_5756
Nicolina
är en utav våra entusiastiska frisörer där yrket är en livsstil. Galen i färg, galen i sitt yrke. Nu på senare tid har hon även utvecklat en kärlek för löshår; Hairtalk! Gick ut frisörgymnasiet som bästa elev med ett stipendium från Wella. Nicolina drömmer i färg och form och vaknar upp till att göra drömmarna verkliga.
Kontakta Nicolina: 073-703 34 41
Instagram: @stockholmharnicolina @stockholmhar


 IMG_5696
Ellinor
Ellinor är det unga stjärnskottet på Stockholm Hår! Vi såg tidigt hennes begåvning då hon praktiserade på salongen 2013. Nu är hon ett starkt kort i teamet som juniorstylist under utveckling, men vi betraktar henne redan som en fulländad frisör. Ellinor har alltid ett expertråd i rockärmen och är villig att dela med sig av sina kunskaper. Hon är lika dedikerad på fritiden: Hård, målmedveten styrketräning har gjort henne stark som en björn.
Kontakta Ellinor: 08-752 91 80
Instagram:  @stockholmhar

 IMG_5720

Victoria
Victoria kan enkelt beskrivas med orden ’nyfikenhet’ och ’mångsidighet’: Hon är inte enbart en utmärkt Björn Axén-utbildad frisör, hon har varierat frisöryrket med jobb som hårstylist. Inte nog med det; Victoria är även tokig i flätor och hoppar ibland in på en flätbar och jobbar några timmar. Målsättning i framtiden är att även bli barberare! Hennes intresse för det nya avspeglar sig även i hennes sociala liv. Victoria älskar att hitta på nya, spontana aktiviteter med sina vänner.
Kontakta:Victoria: 08-752 91 80
Instagram: @stockholmhar