Frisörerna

IMG_4358

Daniel ( vit skjorta )är en målmedveten frisör som varit länge i branschen. Har mycket att lära många andra frisörer när det gäller klipp och färg; en expert! Delägare i Stockholm Hår och salongens barberare.
Socialt kompetent tvåbarnspappa som även avslöjat stort kunnande när det gäller att renovera frisörsalonger! Daniel kör moped och umgås helst med sina döttrar.
Kontakta Daniel: 070-789 21 88 /  08- 752 9180
Instagram : @skaggbystockholmhar @stockholmhar
Mail : info@stockholmhar.se

 

 

 

IMG_5739

Maria är delägare i Stockholm Hår. Tekniskt driven frisör och inspirerande motor i gänget. Den absoluta specialiteten är färg, det finns nästan ingen färgfråga hon inte kan svara på. Maria är född nyfiken och vill ständigt lära sig mer, hon går på alla visningar och hårmodeshower hon kan. På fritiden rider hon så mycket hon hinner, hästar är favoritdjuret nummer ett!
Kontakta Maria : 070-886 46 68  08- 752 9180
Instagram : @stockholmhar
Mail : info@stockholmhar.se

 

 

 

IMG_5714

Sandra föddes med penseln i handen och har sitt yrke som livsstil. Utbildad hos Björn Axén Academy och är galen i sina folieslingor (det finns dom som säger att hon sover med sina kära folieslingor!) Sandra älskar färg och har utbildat sig till Wella Master Color Expert. Färg är något som ligger Sandra mycket varmt om hjärtat. Uppsättningar är något hon även där gör i sömnen
Kontakta Sandra: 070-424 40 02
Instagram: @sandrasande  @stockholmhar

 

 

 

 

IMG_5756

Nicolina är en utav våra entusiastiska frisörer där yrket är en livsstil. Galen i färg, galen i sitt yrke. Nu på senare tid har hon även utvecklat en kärlek för löshår; Hairtalk! Gick ut frisörgymnasiet som bästa elev med ett stipendium från Wella. Nicolina drömmer i färg och form och vaknar upp till att göra drömmarna verkliga.
Kontakta Nicolina: 073-703 34 41
Instagram: @stockholmharnicolina @stockholmhar

 

 

 

 

IMG_5696

Ellinor är det unga stjärnskottet på Stockholm Hår! Vi såg tidigt hennes begåvning då hon praktiserade på salongen 2013. Nu är hon ett starkt kort i teamet. Ellinor har alltid ett expertråd i rockärmen och är villig att dela med sig av sina kunskaper. Hon är lika dedikerad på fritiden: Hård, målmedveten styrketräning har gjort henne stark som en björn.
Kontakta Ellinor: 08-752 91 80
Instagram : @stockholmhar

 

 

 

IMG_5720
Victoria är en varm och personlig frisör som gick sin frisörutbildning på Björn Axén. Hennes mål är att du som kund ska känna att din frisyr funkar även när du inte är i salongen. Det ska vara ordentligt klippt och anpassat efter dina önskemål och din hårtyp. Du ska också blivit väl informerad i hur du hanterar ditt hår hemma.  Victoria är noggrann och älskar att klippa och styla med tänger och flätor. Hennes Specialité är balayage.
Kontakta:Victoria: 08-752 91 80
Instagram : @stockholmhar

 

 

 

FullSizeRender

Emma är vårt senaste tillskott på salongen, en frisör som är lika professionell som genuin.
Hon har alltid behagats av att skapa, och valde därför frisöryrket för en ypperlig kombination av kreativitet,
samt till spännande möten med nya människor. För henne är det oerhört viktigt att du som är kund känner
dig omhändertagen och trygg under behandlingen, liksom glädje och belåtenhet vid slutresultatet.
Hon föredrar alla typer av tekniker och behandlingar i kombination med varandra, men i synnerhet
färg och uppsättningar.
Kontakta: Emma: 08-752 91 80
Instagram : @stockholmhar