Frisörerna

IMG_4358

 
Daniel ( vit skjorta )är en målmedveten frisör som varit länge i branschen. Har mycket att lära många andra frisörer när det gäller klipp och färg; en expert! Delägare i Stockholm Hår och salongens barberare.
Socialt kompetent tvåbarnspappa som även avslöjat stort kunnande när det gäller att renovera frisörsalonger! Daniel kör moped och umgås helst med sina döttrar.
Kontakta Daniel: 070-789 21 88 /  08- 752 9180
Instagram : @skaggbystockholmhar @stockholmhar
Mail : info@stockholmhar.se

IMG_5739

Maria är delägare i Stockholm Hår. Tekniskt driven frisör och inspirerande motor i gänget. Den absoluta specialiteten är färg, det finns nästan ingen färgfråga hon inte kan svara på. Maria är född nyfiken och vill ständigt lära sig mer, hon går på alla visningar och hårmodeshower hon kan. På fritiden rider hon så mycket hon hinner, hästar är favoritdjuret nummer ett!
Kontakta Maria : 070-886 46 68  08- 752 9180
Instagram : @stockholmhar
Mail : info@stockholmhar.se

IMG_5714

Sandra föddes med penseln i handen och har sitt yrke som livsstil. Utbildad hos Björn Axén Academy och är galen i sina folieslingor (det finns dom som säger att hon sover med sina kära folieslingor!) Sandra älskar färg och har utbildat sig till Wella Master Color Expert. Färg är något som ligger Sandra mycket varmt om hjärtat. Uppsättningar är något hon även där gör i sömnen
Kontakta Sandra: 070-424 40 02
Instagram: @sandrasande  @stockholmhar

IMG_5756

 
Nicolina är en utav våra entusiastiska frisörer där yrket är en livsstil. Galen i färg, galen i sitt yrke. Nu på senare tid har hon även utvecklat en kärlek för löshår; Hairtalk! Gick ut frisörgymnasiet som bästa elev med ett stipendium från Wella. Nicolina drömmer i färg och form och vaknar upp till att göra drömmarna verkliga.
Kontakta Nicolina: 073-703 34 41
Instagram: @stockholmharnicolina @stockholmhar

IMG_5696

Ellinor är en glad och sprallig frisör som föll för frisöryrket redan i gymnasiet. Hon uppskattar en variation gällande tekniker och behandlingar, kortare frisyrer gör henne extra sprudlande. Önskar du som kund expertråd delar Ellinor gärna med sig av sina kunskaper. Hos Ellinor känner du dig trygg som kund och väl omhändertagen.
Kontakta Ellinor: 08-752 91 80
Instagram : @stockholmhar
 
 
 

FullSizeRender

Emma är en frisör som är lika professionell som genuin.
Hon har alltid behagats av att skapa, och valde därför frisöryrket för en ypperlig kombination av kreativitet,
samt till spännande möten med nya människor. För henne är det oerhört viktigt att du som är kund känner
dig omhändertagen och trygg under behandlingen, liksom glädje och belåtenhet vid slutresultatet.
Hon föredrar alla typer av tekniker och behandlingar i kombination med varandra, men i synnerhet
färg och uppsättningar.
Kontakta: Emma: 08-752 91 80
Instagram : @stockholmhar

Sanna
Vår lärling Sanna har nu äntligen tagit examen från Grillska Gymnasiets frisörlinje och vi har, sedan hon började praktisera hos oss, legat i startgroparna för att anställa henne. Sanna älskar färg och form och briljerar på slingor och var därför given som en i gänget på Stockholm Hår. Då hon fortfarande är i sin begynnande karriär får kunderna 30% rabatt på ordinarie pris. Det tar lite längre tid för kunden i stolen, men du kommer inte bli besviken.

Kontakta: Sanna: 08-752 91 80
Instagram : @stockholmhar